Onlinelistan hjälper dig att upptäcka nya sajter

19 mar

I takt med att antalet webbplatser på nätet ökar närmast exponentiellt blir det också allt svårare att hitta nya och intressanta webbplatser. Som tur är kan du använda dig av sajter som Onlinelistan för att göra detta. Med hjälp av denna sajt kan du nämligen enkelt och ansträngningslöst upptäcka nya sajter som annars hade gått dig förbi. Fortsätt att läsa så berättar vi mer om denna möjlighet!

4 trevliga funktioner som Onlinelistan kan stoltsera med

Det finns flera goda skäl till varför du skulle vilja använda Onlinelistan för att upptäcka nya sajter:

  • Kategoriseringen. När du går in på denna sajt hittar du en rad olika kategorier. Några exempel på dessa är: nöjen och fritid, resor, personliga hemsidor, datorer, referenser och näringsliv. Alla dessa olika kategorier hyser i sin tur en massa olika webbplatser som är relevanta för respektive kategori. Så om du till exempel är intresserad av resor kan du dyka in i den kategorin och hitta sajter som tipsar som skidresor, fiskeresor, fotbollsresor m.m.
  • De senast tillagda sidorna. En annan trevlig funktion med Onlinelistan är att du längst ner på startsidan kan hitta de senast tillagda sidorna. Detta gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad och se vilka webbplatser som har lagts till på sistone.
  • Sökfunktionen. Ytterligare ett användbart verktyg är den sökfunktion som du får åtkomst till via sökfältet på startsidan. Detta fält gör det möjligt för dig att söka fram webbplatser utifrån de sökord som du själv anger. Om du till exempel vill hitta en webbplats som handlar om resor kan du välja att skriva “resa” i sökfältet och sedan klicka på knappen märkt med ett förstoringsglas. Du får då fram ett antal sökresultat som är relevant för din sökning.
  • Informationen. Vi vill också passa på att slå ett slag för den information om respektive sajt som du hittar på sajten. Detta gör att du inte behöver blint klicka dig vidare till en webbplats för att upptäcka den. Istället kan du ta del av informationen och läsa på lite grann om de olika webbplatserna innan du slutligen bestämmer dig för att besöka någon av dessa.