Genomför golvslipning i Stockholm

21 jan

Genomför golvslipning i Stockholm

Fixa iordning hemma och börja med golven! Golvslipning i Stockholm är en populär tjänst som ger omedelbar förändring i hemmet. Ett nyslipat golv ser helt nylagt ut, trots att golvet är mer än 50 år gammalt. Vackra gamla trägolv bör du investera i och vårda. De ger betydligt mer karaktär än att lägga ett helt nytt golv. Det går alldeles utmärkt att skapa en modern inredning även om du skulle bo i ett sekelskifteshus med originalgolv. Bevara det gamla och få upp lystern genom golvputsning.

För- och nackdelar med att göra jobbet själv

Om du vill ge dig på golvslipning på egen hand går det naturligtvis. Det finns många fördelar, bland annat priset. Du betalar ungefär 400 kronor för att hyra en professionell golvslipningsmaskin per dygn. Om man ska sätta det i jämförelse med vad det kostar att anlita ett företag för golvslipning i Stockholm får du räkna med minst 130 kronor per kvadratmeter. Och då är inte ytbehandling inräknad. Så att priset är en fördel råder det absolut inga tvivel om. Dock finns det en del nackdelar. Bland annat behöver du välja rätt golvslipningsmaskin, det finns långt många fler än en sort. Dessutom behöver du lite finess för att golvet ska bli jämnt och fint. Stannar du upp på ett ställe lite för länge kommer det bli hack eller ojämnheter i golvet. Dessutom får du räkna med att lägga minst dubbelt så lång tid när du själv slipar golvet som när ett proffs gör det.
För- och nackdelar med att anlita företag

Det finns många professionella företag som utför golvslipning i Stockholm. De stora fördelarna är att jobbet kommer utföras fackmannamässigt och ge ett fint resultat. Du behöver inte oroa dig för att golvet ska bli ojämnt eftersom professionella företag har stor vana, erfarenhet och ofta utbildning inom området. Dessutom vet de exakt vilken eller vilka maskiner de ska använda. Jobbet går snabbt och snart har du ett skinande vackert golv hemma. Nackdelen? Priset.

Det kan vara bra att läsa på samt att kolla på ett antal videor om golvslipning i Stockholm. Då ser du genast hur jobbet utförs och kan lättare bedöma om det är något för dig att ge dig in på eller om det är bättre att leja bort arbetet.